湖北成教网:国家工信部网站备案实名制;湖北成教网公安备案鄂公网安备:42011102001592号 始建于2005年,湖北省成人高考专/本科报名、辅导、成绩查询、录取信息公布! 版权所有,仿冒必究!


成人高考难吗?湖北成人高考报名条件

2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)

2018-03-07 整编:湖北成教网 阅读:100次

【要学历,上湖北成教网】

2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)分割线

2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)辅导

2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)分割线
导读:2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4), 湖北2018年成人高考起点英语基础试题及答案(4) 不论是对于刚毕业不久参加工作还是参加工作已久想要提升学历的2018年湖北成人高考考生来说,英语都是一个令人头痛的科目。为了帮 ......更多“外语辅导”请关注湖北成教网微信。
湖北2018年成人高考起点英语基础试题及答案(4)
不论是对于刚毕业不久参加工作还是参加工作已久想要提升学历的2018年湖北成人高考考生来说,英语都是一个令人头痛的科目。为了帮助2018年湖北成教考生提高复习效率,湖北成教网整理了英语复习指导资料,仅供广大考生参考学习。
  一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
  ( )1.A. group B. about C. found D. without
 
  ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress
 
  ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost
 
  ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate
 
  ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve
 
  二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
  ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.
 
  A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not
 
  ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?
 
  A. do you B. will you C. can you D. could you
 
  ( )8. —Have you moved into the new house?
 
  —Not yet. The rooms ________.
 
  A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting
 
  ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.
 
  A. \ B. a C. the D. one
 
  ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.
 
  A. hoped B. wanted C. expected D. wished
 
  ( )11. ______! There’s a train coming.
 
  A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on
 
  ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?
 
  —He’s already been _______.
 
  A. asked for B. sent for C. called for D. looked for
 
  ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.
 
  A. Until B. Not until C. Unless D. When
 
  ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.
 
  —What do you suppose ________ to her?
 
  A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened
 
  ( )15. These players lost the game. They were ______ players.
 
  A. losing B. lost C. lose D. being lost
 
  ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.
 
  A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive
 
  ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?
 
  —I don’t know, ________.
 
  A. nor don’t I care B. nor do I care
 
  C. I don’t care neither D. I don’t care also
 
  ( )18.—How did you find your visit to the museum?
 
  —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.
 
  A. far more interesting B. even much interesting
 
  C. so more interesting D. a lot much interesting
 
  ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.
 
  A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any
 
  ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.
 
  A. bought B. buying C. to buy D. buy
 
  ( )21. These oranges taste ________.
 
  A. good B. well C. to be good D. to be well
 
  ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.
 
  A. had written; left B. were writing; has left
 
  C. had written; had left D. were writing; had left
 
  ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.
 
  A. is not decided B. are not decided
 
  C. has not decided D. have not decided
 
  ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.
 
  A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing
 
  ( )25._______ any frogs when winter comes.
 
  A. You hardly can find B. Hardly you can find
 
  C. You can find hardly D. Hardly can you find
 
  ( )26.—The light in the office is still on.
 
  —Oh, I forgot ________.
 
  A. turning it off B. turn it off
 
  C. to turn it off D. having turned it off
 
  ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.
 
  A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties
 
  ( )28. No one can be sure ________ in a million years.
 
  A. what man will look like B. what will man look like
 
  C. man will look like what D. what look will man like
 
  ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.
 
  A. is B. will be C. would have been D. would be
 
  ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.
 
  A. to wash B. washing C. wash D. to be washing
 
  参考答案
 
  一、语音知识
 
  1.A 2.A 3.B 4.A 5.D
 
  二、词汇与语法知识
 
  6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C
 
  20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C
 
  27.D 28.A 29.D 30.A
 
  参考解析:
 
  此题考查冠词的用法。通过对句意分析可知,第一个空格不是指一个人,而是人这类动物,因此不用加任何冠词,而第二个空格则表示“一种”,因此填a。
 
温馨提示:   
 
     鉴于2017年湖北成人高考考生大多为在职人员,为提升广大成人高考考生的复习效率,助力2018年湖北成教考生考上自己心仪的学校,湖北成教网特开设2018年湖北成人高考辅导班,通过率高达98%,有需要的考生可以参加报名学习。
 
编辑推荐:
 
 
 

了解更多“2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)”,请关注湖北成考网官方微信公众号,湖北省最新成考资讯提前知晓!

添加微信,快速了解2018年成人高考

2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)

2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(4)分割线

上一篇:2018年湖北成人高考起点英语基础试题及答案(3)

下一篇:湖北2018年成人高考起点英语基础试题及答案(5)



湖北成人高考相关专题